среда, 21. јул 2010.

Zašto se nula u tenisu kaže - love



Strašno volim da pričam priče i pričice, ali za ovaj naslov nemam odgovrajaću pričicu - što ne znači da putem slobodne asocijacije nešto nećemo smisliti.

Postoje 2 moguća odgovora na pitanje iz naslova posta, a to su:

pročitaj ceo tekst

5 коментара:

  1. Jao divna si.

    A znaš šta je najveća fora - što su mi zumbuli omiljeno cveće! :)

    Hvala ti drugarka, duša si. :*

    ОдговориИзбриши
  2. Eeee... Znaš šta bi mogla još da pišeš, kad već voliš da pričaš priče... Pričaj nam o onome kako su neke bitne reči vremenom istumbane, dok su prenošene s kolena na koleno, pa tako npr. ona opajdara Pepeljuga nije imala staklene cipelice, nego od zelenog pliša, ali su oni pobrkali lončiće u prevodu, jer je stara reč za pliš bila gl... (nešto!), nešto slično današnjoj - glass, i eto pičvajza.

    ОдговориИзбриши
  3. Ili ne za pliš nego za zeleno... Zaboravila sam i to! :(

    ОдговориИзбриши
  4. E Dži, drugarko moja, obaška mi je drago, što sam našla priču za tvoje omiljeno cveće. Doduše, milion puta sam se uverila u životu da ništa nije slučajno, pa verovatno nije ni ovo. Razmotriću sve tvoje predloge, ali moram da ti skrenem pažnju na jedan detaljčić - ja se ubih pišući priče, roman u nastavcima npr, ali je to na mom drugom blogu, pa dođi malo biće mi drago da čujem da li ti se nešto tu sviđa. Imaš link gore desno- na cvet amarilis- klik i tu si.

    ОдговориИзбриши
  5. Ato, baš sam se to uvek pitao - i taman se ponadah da ću najzad da otkrijem - kad ono... Marketing! Neka, te neka...

    (Ja sam mislio da je od "low" - kao: "nizak rezultat", ili nekakva niska pozicija na nekom primitivnom "abacuss-like" semaforu. Glupavo?)

    ОдговориИзбриши