субота, 29. мај 2010.

Prijemni ispit iz srpskog jezika - Osmaci pažnja!



Osmaci, roditelji osmaka - pažnja. Uskoro polažete prijemni ispit. Evo malog podsećanja, ako niste stigli baš na vreme da se pripremite, kako to da uradite u najkraćem mogućem roku.

Profesori iz OŠ Mrčajevci su uradili sjajan posao i objedinili ceo program srpskog jezika u fenomenalan program, koji se može skinuti sa njihovog sajta. Program je vrlo funkcionalan, podeljen prema oblastima. Možete raditi jedno po jedno pitanje i odmah proveravati odgovore ili uraditi ceo test i proveriti procenat prolaznosti.

Njihova adresa je već prilično poznata, ali za one koje ne znaju evo linka

Sa menija na levoj strani izaberite opciju download i onda idite na redni broj 19 u meniju, koji se pojavi. To je to.

Ako želite da vidite kako je izgledao prošlogodišnji test link

Još jedan link, koji doduše još nije u funkciji, za sada stoji samo obaveštenje - u pripremi, ali nadamo se da će uskoro proraditi pogledajte ovde link

4 коментара:

  1. Profesori iz Mrčajevaca su baš "odradili" posao. Mislim, osim za osmake, ima tu dosta korisnih stvarčica. Kako si samo naletela na ovu lokaciju?

    ОдговориИзбриши
  2. Oduševljava me ta ekipa profesora. Nažalost ne mogu sva deca da idu u školu u Mrčajevcima, a imali bi izgleda šta tamo da nauče za razliku od beogradskih škola.
    Nije njih uopšte teško naći, toliko malo toga ima u vezi sa našim, maternjim nam, jezikom da se odmah uoće, čim nešto geogle-aš na tu temu

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман14. јун 2010. 12:16

    aaa bree nemoze da se udje na ovaj sajt.. mada ne sumnjam da su to odradili odlicno... ja nisam bas spreman za prijemni ispit jeste da se spremam i nadanm se dobrom rezultatu za 9 dana.. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Sajt radi, sad sam proverila. Ako ne možeš preko linka, idu na Google i kusaj OŠ Mrčajevci.
    I ja se nadam da ćeš imati dobar rezultat, samo cool :-)

    ОдговориИзбриши