четвртак, 30. септембар 2010.

Poklon, knjiga za Vas, povod - 100. post



Da, ovo je 100. post! Koliko sam srećna zbog te činjenice, pokušala sam da izrazim tako, što sam napravila jednu malu e-knjigu za besplatno preuzimanje.



Sve je počelo pre manje od godinu dana, sredinom novembra prošle godine. O tome kako je moje blogovanje počelo slučajno i imalo za cilj tada, neku vrstu interne upotrebe (za moje đake i studente), ne, neću o tome pisati.

Broj Vas, koji ste posetili i posećujete ovaj blog se sada meri hiljadama na mesečnom nivou i da mi je to neko pričao kada sam počinjala, naravno ne bih mu verovala. Zato sada stvarno mogu da kažem da uživam u svom blogovanju, ali uz veliku dozu odgovornosti prema svima Vama, koji čitate ovaj blog.

Oblast, kojom se bavim, edukacija, ne spada u u one top, popularne oblasti, ali interesovanje izgleda da ipak postoji.

Zato sam napravila ovu malu knjžicu - Hajde da se pravimo Englezi. Ima tu stvari, o kojima ste čitali na blogu a i ponešto novo. Pokušala sam da napravim priču o engleskom jeziku, kulturi,nekim običajima i dodala nešto malo gramatike. Javite da li Vam se dopada :-).



Post već deluje malo smušeno, ali i ja sam danas poprilično smušena, pa šta je tu je. Još jednu stvar želim da kažem ovom prilikom.

Nekada davno, kada sam ja studirala, metodiku mi je predavao jedan stari profesor i po godinama i po metodama, koje je koristio - priznavao je uglavnom nasleđe antičke Grčke!

Njegovo geslo je bilo - dobar profesor nije onaj, ko najviše zna, nego onaj ko prenese najviše svog znanja na svoje učenike.

Trudiću se i dalje da Vam prenosim svoje a i tuđe znanje, priče, šalu, muziku, a i sve ostalo što mi padne na pamet.

Amarilis :-)

10 коментара:

  1. Divno, Amarilis! Hvala! Moram da podelim ovo... :)

    ОдговориИзбриши
  2. Jeeeeeeeeeeeeea!!!
    Čestitam tetka Amarilis!!!
    I hvala ti za knjižicu! :)))

    p.s. Eno mene virim iza "ENGLEZI". hihihihi

    ОдговориИзбриши
  3. Čestitam ti Amarilis na 100-tom jubilarnom postu i zahvaljujem ti se na ovoj korisnoj knjižici. :) Baš si nas prijatno iznenadila.
    Keep up the good work! :)

    ОдговориИзбриши
  4. CONGRATS!!! Čestitam na uloženom trudu, na entuzijazmu, odabiru tema i, naravno, the last but not thee least, jubilarnom 100. postu!

    Bilo je, i još uvek jeste divno i zanimljivo čitati sve te zanimljivostti i sitnice na koje se obično i ne obratii pažnja! Kao kolega, mogu reći da je mnogo toga bilo korisno sistematizovano, i čak novo meni. Preporučio sam blog mnogim kolegama, i verujem da ga dobar deo njih i danas redovno posećuje i prati!

    Keep up the good work!!!

    ОдговориИзбриши
  5. Cestitam jubilarni post ! :) & svaka cast na originalnoj ideji povodom istog :

    ОдговориИзбриши
  6. Draga Amarilis! Čestitam ovaj jedinstveni jubilej sa željom da nastaviš u istom stilu i tempu, na radost svojih brojnih đaka, čitalaca i obožavaoca!
    Tvoj poklon je veoma originalan:) Hvala!

    ОдговориИзбриши