среда, 22. септембар 2010.

Kako napisati poslovni e-mail na engleskom a i na srpskom



Komunikacija se u današnje vreme veoma promenila. Ko još piše pisma i šalje ih na poštu? Čak i mala deca imaju svoju mail adresu, ako ni zbog čega drugog, bar da bi otvorila nalog na Facebook-u.

Našli smo se u situaciju da pišemo mail, ne svojim ortacima, nego na poslu. Tu se postavlja pitanje, da li smo naučili kako se piše e-mail?

nastavak teksta

4 коментара:

  1. Odličan i veoma koristan tekst, nego hoću nešto drugo da te pitam - što te nema na twitteru? :)

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Valentina. Što se tiče twittera, moram da priznam da se nisam odomaćila na njemu. Doduše, nedostaje mi vremena, ili je to samo izgovor, gledaću uskoro da se popravim :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Sve se nešto pitam, odakle ti stiže inspiracija... A za twitter - treba naći vremena, mada mislim da to zaista profunkcioniše tek sa "smart" telefonima (ipak, definitivno je najbolji mogući EPP za blogove)

    ОдговориИзбриши
  4. Eh, inspiracija je najmanji problem, toga imam srećom i viška, nemam vremena za realizaciju. Za ovaj post konkretno, iritiraju me promotivni mailovi, koje dobijam non-stop a stvarno mnogo loše izgledaju a kako su napisani, da ne komentarišem. A onda proradi profesor u meni i zapitam se, pa gde su ta deca mogla i da nauče i saznaju osnovna pravila ove vrste komunikacije!
    Što se tiče twittera u pravu si.

    ОдговориИзбриши