понедељак, 30. август 2010.

5 Top Posts - avgustEvo malo i ja da se osvrnem na ono što se dešavalo dosada na ovom blogu, sa akcentom na mesec avgust.

Već sam pisala par puta o tome, kako sam prijatno iznenađena posetom na ovom mom blogu, koji je bio kreiran za đake i studente i sve ostale, koji kod mene dolaze da nauče engleski i nemački jezik.


Situacija se nekako otela i moram da priznam da me posećenost i čitanost ovog bloga čini veoma srećnom a i ponosnom ( kao, recimo, kada moj djak u školi dobije peticu posle keca, pa ja od ponosa, sva porastem, kroz vrata ne mogu da prođem).

Dakle, evo najpre top 5 u avgustu:
1. Sadašnja i prošla vremena u engleskom jeziku, lepo nacrtana - Tenses Chart - deo I

2. Prošla vremena u engleskom jeziku, lepo nacrtana - Tenses Chart - deo II

3. Motivaciono pismo na engleskom, onako baš lepo sa sve savetima za pisanje :-)

4. Predlozi sa vremenskim značenjem (Time Prepositions) - kako se kaže petkom, ujutru ... na engleskom

5. A, An - neodređeni član u engleskom jeziku

Dosta je bio čitan i post o učenju nemačkog jezika, tako da iako mi to nije bila prvobitna ideja,razmišljam da ubacim par nekih važnijih tema o učenju nemačkog jezika, možda!?

A evo i šta dragi Alexa (rank) ima da kaže na tu temu link.
Za mene su to frapantanti podaci, ovo je ipak blog namenjem edukaciji.
I da ne davim više statistikom, samo još jedan podatak, ukupan broj pregledanih strana u avgustu je prešao 5.000!

Zahvaljujem se na podršci svima, koji su mi se direktno obratili mailom, bilo sa pitanjem, bilo sa podrškom. Trudim se da na sva pitanja odgovorim u novim postovima.
Izvinjenje svima, kojima do sada nisam odgovorila, kasno sam ukapirala da su neki mailovi otišli u spam, pa su izbrisani, obratiću više pažnje ubuduće!

4 коментара:

  1. Hvala puno, mada ja još uvek nosim hoklicu,iz poštovanja, kada idem da čitam blog i da se učim kod jednog takvog barda blogosfere :-)

    ОдговориИзбриши