среда, 09. јун 2010.

Poslovno pismo, porudžbina, upit i još ponešto na engleskom jezikuZa sve one, koji kažu časna reč i obećaju da će raditi na svom engleskom jeziku, evo malo pomoći za početak. Dobili ste zadatak da se upustite u poslovnu prepisku na engleskom jeziku. Ali, beše davno, niste skoro obnavljali engleski, bojite se da ne pogrešite. Evo male pomoći za početak - Generator for Business Letters

Idete na ovu stranu -

nastavak teksta

4 коментара:

  1. Bio (i ubacio u bookmarks) - može da zatreba... Inače, ne mogu da prežalim trenutak oklevanja, kada sam u mojoj omiljenoj "knjižari" (na Pančevačkom "starom" buvljaku) propustio da pazarim knjigu sa sličnom tematikom. Već posle par minuta sam shvatio da sam se zeznuo (koštala je samo 50-tak dinara)- ali bilo je kasno... Naravoučenije: kad su knjige u pitanju oslanjati se na intuiciju - ne može da omane!

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo je zgodan taj sajt, svašta ima, drago mi je što ti se dopada Miodraže. Ne znam baš mnogo o Pančevu, bila sam samo par puta u prolazu, ali ti na knjižari definitivno zavidim. Onaj almanah o kome si pisao, na primer, super je.

    ОдговориИзбриши
  3. E moja Zverčice, rade ljudi. Programeri srpski, gde ste?

    ОдговориИзбриши