уторак, 19. октобар 2010.

Markeri ili signal words za vremena u engleskom jeziku



Krenula školska godina pa i pismeni u svim svojim pojavnim oblicima. Kontrolni iz engleskog, rečenice (glagol u zagradi) i sad je potrebno odrediti vreme i napisati rečenicu kako treba, u ispravnom vremenu.

To make a long story short, tj. da skratim, za sve moje superđake i posetioce ovog bloga, naročito anonimuse, evo markera za prepoznavanje vremena u engleskom jeziku.

nastavak teksta

5 коментара:

  1. Da mi je bio ovakav tekst kad sam išao u školu...

    Ali ono što sam u stvari hteo da pohvalim je KNJIGA! Prelistao sam je na brzinu (i skinuo da je pogledam detaljnije), ali sam prepoznao mnogo tekstova koje sam čitao na ovom blogu. Vidim da si se dodatno potrudila i oko opreme, i sve u svemu: svaka čast!

    Još samo kad bi od kolega blogera dobila malo "promocije"...

    (nemaš ništa protiv da te malo "reklamiram"?)

    ОдговориИзбриши
  2. E baš ti hvala Miodraže, komplimenti od tebe, kao profesionalca iz te branše puno mi znače. Što se promocije tiče, to mi nikad nije išlo, pa nisam ni pokušavala ništa na tu temu, to je bio poklon za posetioce bloga, nadam se da će biti još, kad se nakupi neka celina. Samo ti mene "reklamiraj":-)!

    ОдговориИзбриши
  3. Svaka čast na ovako pojednostavljenim objašnjenjima engleske gramatike. Da ima više ovakvih profesora i deca bi imala mnogo više znanja!

    Ja nisam profesor engleskog,ali imam prirodana talenat za predavača i veoma uspešno dajem časove engleskog jezika i takodje sam sve uprostila na ovakav način.

    Drago mi je da postoje ovakvi profesori!

    ОдговориИзбриши